TRE Finland | TRE-kevätpäivät ohjaajille 6-7.4.2019 Helsingissä
16830
page-template-default,page,page-id-16830,page-child,parent-pageid-15887,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

TRE-kevätpäivät ohjaajille 6-7.4.2019 Helsingissä

TRE-KEVÄTPÄIVÄT OHJAAJILLE
Tervetuloa syventämään omaa TRE-prosessiasi ja jakamaan TRE-ohjauksistasi nousseita ilmiöitä ja kysymyksiä. Päivien ohjelma koostuu Jyrki Rytilän ja Kirsi Törmin ohjaamasta TRE:stä, työnohjauksellisista keskusteluista sekä erilaisista kehotietoisuusharjoitteista. TRE kehittyy ja uusiutuu ajan mukana, saat kevätpäivien aikana teoreettista ja kokemuksellista tietoa TRE:n uusimmista virtauksista. Kurssi on tarkoitettu TRE-ohjaajille ja -ohjaajakoulutuksessa oleville.

Maija Kaunismaa ja Mikko Ijäs esittävät sunnuntaina 7. huhtikuuta The Origins -elokuvansa, joka on läpisävelletty mykkä dokumenttielokuva ihmisen kulttuurin alkuperistä. Elokuvan keskiössä on Harvardin yliopiston tutkijan, taiteen tohtori Mikko Ijäksen esittämä ainutlaatuinen ajatus siitä, miten ihmisen mielikuvituksen ja taiteen synty voisi olla väsytysmetsästyksen tulosta. 

Elokuvan yhtenä merkittävänä elementtinä on Kalaharin metsästäjä-keräilijöiden transsitanssi, jossa tärinä johdattaa shamaanit syvään transsitilaan, jota he voivat sitten käyttää hyväkseen yhteisön jäsenten parantamiseen.

Elokuvan traileri

AIKA JA PAIKKA
Alustavat työskentelyajat: la klo 10-16 ja su klo 9-15.

Koulutus pidetään la 6.4. – su 7.4.2019 Helsingin Rudolf Steiner -koululla
Lehtikuusentie 6
00270 HelsinkiINVESTOINTI
Kurssin hinta on 200€ (sis. alv 24%) sisältäen koulutuksen, pientä välipalaa ja luentomateriaalin. Mikäli haluat osallistua yksittäiseen päivään lauantain hinta on 100,00€ (sis. alv 24%), ja sunnuntain hinta on 100,00€ (sis. alv 24%)

VARUSTUS
Ota mukaasi jumppamatto ja pieni tyyny pään alle, paikan päällä on myös saatavissa mattoja sekä huopia. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä.

ILMOITTAUTUMISET
Ilmoittautumiset 22.3.2019 mennessä sähköpostitse Jyrkille (jyrki.rytila(at)icloud.com), saat laskun noin kahta viikkoa ennen kevätpäiviä. Maksettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi. Kerro jos mieluummin maksat paikan päällä käteisellä, kortilla tai Smartum-seteleillä. Huomaa että pelkkä FB-tapahtumaan osallistuminen ei riitä ilmoittautumiseksi.

MAJOITTAUTUMINEN JA RUOKAILU
Tällä kertaa majoittumisesta pitää huolehtia itse.

OHJAAJAT
TRE® Certification Trainer, DI, budo-opettaja Jyrki Rytilä vastaa TRE -ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

Tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti Kirsi Törmi työskentelee terapeuttina, työnohjaajana ja TRE-ohjaajana sekä Väestöliitossa että yksityisvastaanotollaan Helsingissä ja Kajaanissa. Kirsi on TRE -kouluttaja-harjoittelija.

TIEDUSTELUT JA LISÄTIETOA
Jyrki puh. 040 558 6466, jyrki.rytila(at)icloud.com
Kirsi puh. 050 308 0203, kirsitormi(at)icloud.com