TRE Finland | TRE-kurssi kaikille 24-26.7.2017 Täydenkuun tanssit, Emolahti
16911
page-template-default,page,page-id-16911,page-child,parent-pageid-15595,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

TRE-kurssi kaikille 24-26.7.2017 Täydenkuun tanssit, Emolahti

Täydenkuun tanssien yhteydessä pidettävällä TRE-kurssilla opit yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet joilla käynnistät lihasten vapinana tai tärinänä alkava kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismi. Tämä rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja haastavien kokemusten jännittämiä lihaksia. Kurssilla tutustutaan myös TRE:n viitekehykseen, kehon stressireaktioihin: niiden syntymiseen ja purkamiseen. Saat ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn (ei menetelmän ohjaamiseksi muille).
 
Ilmoittautuminen:
www.fullmoondance.fi
tuotanto@fullmoondance.fi
 
Lataa kurssiesite tästä: KURSSIESITE
 
Kurssin opettajana toimii Jyrki Rytilä. Hän on TRE-kouluttaja (TRE® Certification Trainer), DI, ja klassisen budon opettaja. Hän vastaa Suomessa uusien TRE-ohjaajien kouluttamisesta ja on opettanut TRE-stressinpukua viimeisen kymmenen vuoden aikana tuhansille ihmisille eri puolilla maailmaa.