TRE:tä TRE:lla, kevätpäivä TRE-ohjaajille Tampereelle ma 10.8.2020 **AIKA MUUTTUNUT**
18086
page-template-default,page,page-id-18086,page-child,parent-pageid-15887,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TRE:tä TRE:lla, kevätpäivä TRE-ohjaajille Tampereelle ma 10.8.2020 **AIKA MUUTTUNUT**

TRE:TÄ TRE:LLA, KEVÄTPÄIVÄ TRE-OHJAAJILLE TAMPEREELLA maanantaina 10.8.2020 **AIKA MUUTTUNUT**

 

Tervetuloa syventämään omaa TRE-prosessiasi ja jakamaan TRE-ohjauksistasi nousseita ilmiöitä ja kysymyksiä.

Päivän ohjelma koostuu Jyrki Rytilän ja Kirsi Törmin ohjaamasta TRE:stä, työnohjauksellisista keskusteluista sekä erilaisista liikkeellisistä / tanssillisista kehotietoisuusharjoitteista. Tämän lisäksi saamme vierailevaksi luennoijaksi laulupedagogi (Yamk) Demian Seesjärven. Hän luennoi aiheesta ”Äänellinen lukkiutuminen ja traumasensitiivinen äänityöskentely”.

 

Demian kertoo omasta uraauurtavasta työstään näin:

 

”Olen koulutukseltani laulupedagogi (Yamk), kehoääni-terapeutti, TRE-ohjaaja sekä PBSP-terapeutti opiskelija (2019–2022). Valmistuin TRE-ohjaajaksi keväällä 2016 Jyrki Rytilän koulutusryhmästä. Siitä lähtien olen ohjannut niin yksilöasiakkaita kuin ryhmiä pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta myös jonkin verran muualla Suomessa. Olen perehtynyt asiakastyössäni häpeän tunnedynamiikkaan ja sen hermostolliseen ilmenemistapaan ihmisillä, joilla on äänellinen ja ilmaisullinen lukko. Yhdistän asiakastyössäni kehoääni-terapeuttisten harjoitteiden ohella ihmisääntä neurogeeniseen tärinään ja olen tutkinut autonomisen hermoston yhteyttä ääneen ja tunneilmaisuun. Tällä hetkellä kehitän traumasensitiivistä laulupedagogiikkaa ja toimin taiteen alalla Metropolia sekä Centria ammattikorkeakoulussa tuntiopettajana hyödyntäen traumasensitiivistä otetta opetus- ja terapeuttisessa ohjaustyössäni. Painotan asiakastyössäni turvallisuutta, hyväksyvän läsnäolon asennetta ja häpeäsensitiivisyyttä. Yhdessä vaimoni Iris Seesjärven kanssa olemme vetäneet traumasensitiivisiä Häpeästä hiljaiset -työpajoja ja olemme toimineet myös Helsingin kaupungin vastaanottoperheenä vuodesta 2018.”

 

Kurssi on tarkoitettu TRE-ohjaajille ja -ohjaajakoulutuksessa oleville.

 

AIKA JA PAIKKA **HUOM. AIKA MUUTTUNUT**

Koulutus pidetään maanantaina 10.8.2020 klo 13-19 Tampereella, Varalan urheiluopiston kamppailusalissa.

Varalankatu 36
33240 Tampere

Saapumisohjeet: https://varala.fi/tietoa-varalasta/saapuminen-varalaan/

 

INVESTOINTI

Kurssin hinta on 150€ (sis. alv 24%) sisältäen koulutuksen ja pientä välipalaa.

 

VARUSTUS

Ota mukaasi jumppamatto ja pieni tyyny pään alle, paikan päällä on myös saatavissa mattoja sekä huopia. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä. Pidämme n. 40min ruokatauon päivän puolessavälissä, voit ottaa omia eväitä mukaan.

 

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautumiset täällä: https://registration.contio.fi/strategogroup/Registration/Login?id=1030-Kevatpaiva-64

Lisäohjeita ilmoittautumiseen löydät täältä.

 

OHJAAJAT

TRE® Certification Trainer, DI, budo-opettaja Jyrki Rytilä vastaa TRE -ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

Tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti Kirsi Törmi työskentelee terapeuttina ja työnohjaajana sekä Väestöliitossa että yksityisvastaanotollaan Helsingissä ja Kajaanissa. Kirsi on myös TRE-ohjaaja ja kouluttaja.

 

TIEDUSTELUT JA LISÄTIETOA

Jyrki puh. 040 558 6466, jyrki.rytila(at)icloud.com
Kirsi puh. 050 308 0203, kirsitormi(at)icloud.com