Ohjaajakurssit
15887
page-template-default,page,page-id-15887,page-parent,page-child,parent-pageid-21,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Ohjaajakurssit

Sertifioiduksi TRE-ohjaajaksi kouluttautuminen on mahdollista kaikilla elämänaloilla. Sinun ei tarvitse olla terveydenhoitoalan ammattilainen. TRE-prosessissa käynnistetään lihasten vapinana tai tärinänä alkava kehon synnynnäinen ja nopeasti vaikuttava palautumis-mekanismi. Tuntemukset oman itsen kontrollin menettämisestä korvautuvat turvallisuuden ja mielihyvän tunteilla, jolloin opimme, että kontrollista vapautuminen voi olla sekä turvallista että miellyttävää. TRE:n päämääränä on saada keho takaisin. Tämä prosessi ja sen ohjaaminen on avoin kaikille. Koulutuksen aloittamiselle ei ole muita ennakkoehtoja kuin normaali terveydentila joka sallii liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun.

 
TRE voi liittyä saumattomasti työhösi jossa autat toisia liikkumaan vapaampaan ja rennompaan suuntaan. Monet TRE-ohjaajaksi kouluttautuvat ja valmistuneet käyttävät TRE:tä aluksi oman hyvinvointinsa lisäämiseen ja stressipurkuun, ohjaten toisinaan myös muita TRE-prosessin alkuun.

 

TRE-ohjaajakoulutuksen sisältöön voit tutustua TÄSTÄ

 

Tuleva TRE -ohjaajakoulutus ja siihen liittyvät harjoituspäivät: