TRE-ohjaajakoulutus
21
page-template-default,page,page-id-21,page-parent,page-child,parent-pageid-19,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

TRE-ohjaajakoulutus

Sertifioiduille TRE-ohjaajille on tarvetta ja siksi haluamme kouluttaa uusia TRE-ohjaajia. Sertifiointiin johtava TRE-ohjaajakoulutus valmistaa TRE-ohjaajaa viemään turvallisesti läpi yksilön ja ryhmän TRE-prosessin. TRE-ohjaajakoulutuksen aikana hankitaan ja syvennetään ymmärrystä TRE:n lähtökohdista, interventioista ja teoreettisesta viitekehyksestä sisältäen TRE-ohjaajan työssä tarvittavat eettiset, tekniset ja fyysiset valmiudet. Tulevan ohjaajan itsehavainnointi- ja itsesäätelykyky syvenee sille tasolle, joka mahdollistaa tuloksellisen ja turvallisen työskentelyn yksilön ja ryhmän kanssa. Kurssin painopiste on kokemuksellisuudessa ja kehotyöskentelyssä – kehotietoisuus, läsnäolo nykyhetkessä, vuorovaikutus.

 

TRE-ohjaajakoulutuksen sisältöön voit tutustua TÄSTÄ

 

Suomen vastaavana TRE-ohjaajakouluttajana toimii TRE® Certification Trainer, DI, Jyrki Rytilä. Toisena TRE-ohjaajakouluttajana toimii TRE® Certification Trainer, tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti Kirsi Törmi.

 

Sertifiointiin johtava TRE-ohjaajakoulutus sisältää valmiuksien hankkimisen sekä yksilö- että ryhmäohjaukseen. Koulutus sisältää kaksi kolmen päivän koulutusjaksoa: moduulit 1 ja 2 ja yhteensä vähintään kahdeksan harjoittelupäivää. Koulutus toteutetaan ryhmämuotoisena. Uusi koulutus korvaa aikaisemman TRE taso 1 ja 2 -koulutuksen sisältäen ne molemmat. Siinä tapauksessa että olet jo sertifioitunut TRE taso 1 -ohjaajaksi, suoritat vain modulin 2 ja neljä päivää harjoittelua.

 

TRE-kouluttajakoulutukseen (TRE® Certification Trainer Program), joka valmistaa kouluttamaan uusia TRE-ohjaajia, pääsee vain ja ainoastaan kutsun kautta.

 

Kun olet sertifioitu TRE-ohjaaja voit osallistua jatkokoulutusseminaareihin (Advance Practice workshops). Sinulla on myös pääsy ohjaajille tarkoitettuun tietokantaan, jossa on traumaan liittyviä artikkeleita ja muuta informaatiota TRE:stä.

 

Koulutukseen kuuluu aktiivinen osallistuminen koulutus- ja harjoituspäiviin, kurssikirjallisuuden lukeminen, kahden esseen kirjoittaminen, harjoituspäiväkirjan pitäminen ja yhteenvedon kirjoittaminen harjoituspäiväkirjasta.

 

Informaatio koulutus- ja harjoituspäivistä, koulutuspaikoista ja hinnoista on altis muutoksille.