TRE-aloituskurssit 2023 Helsinki
16490
page-template-default,page,page-id-16490,page-child,parent-pageid-15595,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

TRE-aloituskurssit 2023 Helsinki

TRE-stressinpurkuliikkeiden aloituskurssit vuonna 2022 Helsingissä

SISÄLTÖ
TRE-stressinpurkuliikkeet eli Trauma and Tension Releasing Exercises (TRE) on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä, jonka vaikutuksen ilmenevät nopeasti. Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, tohtori David Berceli. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin. TRE auttaa selviämään stressiä, jännityksiä ja traumoja aiheuttaneista kokemuksista voimaannuttavalla tavalla. Saat kehosi takaisin.

TRE-aloituskurssin aikana opit:

  • TRE-stressinpurkuliikkeet sovitettuna omalle kehollesi,
  • TRE:n viitekehyksen, kehon stressireaktiot: niiden syntyminen ja purkaminen,
  • käynnistämään lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin,
  • ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn (ei menetelmän ohjaamiseksi muille).


AJAT JA PAIKKA
TRE-aloituskurssi kestää yhden illan (noin 3 tuntia). Samansisältöisiä TRE-aloituskursseja pidetään seuraavina päivinä, muutokset ovat mahdollisia:
 
Maanantai 27.3.2023 klo 17.00 – 20.00 Studio Kiskoteka
Keskiviikko 5.4.2023 klo 17.00 – 20.00 Studio Kiskoteka
Keskiviikko 3.5.2023 klo 17.00 – 20.00 Studio Kiskoteka

 

Kurssipaikka on vuoden 2023 kevään kursseilla Studio Kiskoteka.


Paikkana on Studio Kiskoteka.
Sen osoite on:
Kirvesmiehenkatu 10 A, 2. kerros.
00880 Helsinki
 

 
TULO-OHJE

Tila sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta, ja kadulta löytyy ilmaista pysäköintitilaa, mikäli tulet omalla autollasi. Työhuoneeseen pääset soittamalla alaovella alinta vasemmanpuoleista summerin nappia, huoneen numero on 1234. Kiipeä suoraan toiseen kerrokseen, Jyrki päästää sinut sisään käytävästä ellei käytävän ovi ole auki. Jos sinulle tulee mitään ongelmia, soita Jyrkille 040 558 6466.

Kurssi pyritään pitämään lähiopetuksena, mahdolliset koronarajoitukset voivat kuitenkin vaikuttaa tilanteeseen, jolloin kurssi pidetään verkkovälitteisesti etäkurssina.

 

VARUSTUS
Ota mukaasi jumppamatto ja pieni tyyny pään alle. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä.

ENNAKKOVAATIMUKSET
Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.

KOULUTTAJA
TRE® Certification Trainer, diplomi-insinööri, Jyrki Rytilä. Jyrki vastaa TRE-ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

KOULUTUKSEN HINTA
Kurssin hinta on 120 € (sis. alv 10 %) sisältäen koulutuksen, pientä välipalaa ja luentomateriaalin. Koulutuksen voit maksaa Paytrailin kautta, Smartum-, Edenred- ja Eazybreak-seteleillä tai laskulla.

Mikäli haluat tulla kertaamaan aloituskurssin, sen hinta on silloin 60 € (sis. alv 10 %).


ILMOITTAUTUMISET ja TIEDUSTELUT
Ilmoittautumiset täällä: Kalenteriin

Valitse haluamasi kurssi kalenterista ja ilmoittaudu linkin kautta sinne. Mikäli kaipaat lisäohjeita, ne löydät täältä: Kuinka ilmoittautua?

Peruutuspaikkoja kannattaa kysyä vaikka samana päivänä!

Tiedustelut kurssien sisällöistä ja ilmoittautumisesta: Jyrki jyrki.rytila(at)me.com tai 040 558 6466.